Egy szelet Franciaország

2022.05.24. 15:53

Bemutatták Debrecen legújabb apartman hotelét a Párizsi udvarban

Új étteremnek és apartman hotelnek is örülhetnek a város lakói. A keddi ünnepélyes sajtóeseményt a hotel épületéhez tartozó, francia ízvilággal és hangulattal operáló új étteremben tartották meg.

Forrás: Kiss Annamarie

Fotó: KISS ANNAMARIE HAON

Az eseményen Barcsa Lajos alpolgármester elmondta, örül, hogy egy ilyen hely megnyitóján vehet rész. – Nem is gondolnák, mekkora kereslet van ilyen típusú fejlesztésekre Debrecenben. Hétről-hétre találkozom azokkal az igényekkel, amelyeket az ingatlanok irányába magyar, vagy akár külföldi befektetők megfogalmaznak. Tudjuk azt, hogy Debrecenben az elmúlt időszakban jelentős mértékben nőtt a munkahelyek száma. Megannyi külföldi cég van jelen, akiknek köszönhetően – amikor beindítják létesítményeiket – több tíz, több száz üzletember, felső vezető, és az ő családjaik is a városba érkeznek. Ők pedig igénylik az ilyen típusú lakhatásokat – emelte ki az alpolgármester hozzátéve, nagyszerű, hogy az önkormányzat mellett bizonyos magánfejlesztéseket is ilyen mértékű proaktivitás jellemez, és ennyire magas szintű beruházásokat valósítanak meg.

Forrás: Kiss Annamarie

Mint az eseményen elhangzott, az előzetes foglalások alapján nagy százalékban már kihasználtak az apartmanok, függetlenül attól, hogy hivatalosan csak június 1-től nyílik meg a létesítmény.

Forrás: Kiss Annamarie

– Nagy méretű, magas színvonalú 2-3 szobás apartmanokat tartalmaz a hotel wellness-, és recepciós szolgáltatással – mondta Kelemen György ügyvezető. Kifejtette, az országban szinte egyedülállóan, beruházó cég és pénzügyi támogatás nélkül jött létre ez az ingatlanfejlesztés. – A 65 apartmanból jelenleg 50 apartman lesz bérlés alatt, és a bérleti díjak fizetésével térül meg a beruházás azoknak a magánszemélyeknek, akik ebben a programban részt vettek – erősítette meg. Mint mondta, úgy véli, mind a debreceni, mind a külföldi vendégek kedvelni fogják a létesítményt, amely többek között élménymedencével, és szaunával, valamint nagyon magas éttermi színvonallal is várja jövőbeli vendégeit.  

Forrás: Kiss Annamarie

PSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában