Tudja, mire költi a pénzt

2022.04.21. 10:58

Végre kisorsolták a „Húsvéti milliókat”

A nyertes, amikor értesült a nyereményről, nagyon meglepődött, el sem akarta hinni, hogy nyert.

Forrás: Molnár Péter

Nagy népszerűségnek örvendett olvasóink körében a Mediaworks Hungary Zrt. március 1. és április 3. között futó, „Húsvéti milliók” elnevezésű nyereményjátéka. A 18 megyében zajló kampány ideje alatt hetente 100 ezer forintot sorsoltak ki a szervezők a helyesen válaszoló játékosok között, a próbatétel végén pedig nettó 1 millió forint talált gazdára mindegyik megyében. Az öt héten át tartó játékban azoknak volt a legnagyobb esélye a pénznyereményekre, akik kitartóan végigkísérték, mindennap figyelték a tudásalapú kvízkérdéseket, és helyesen válaszoltak azokra.

Hajdú-Biharban Vörös György vitte el a fődíjat, aki párjával két éve előfizetője lapunknak.

Forrás: Molnár Péter

– Debrecenben dolgozom gyári munkásként. A Naplót azért szeretjük, mert mindig aktuális, friss híreket közöl. A nyereményjáték nagyon tetszett, különösebben nem okozott semmiféle nehézséget, bár voltak benne elgondolkodtató kérdések is. Mikor értesítést kaptam a nyereményről, nagyon meglepődtem, először el sem akartam hinni. A nyeremény összegét lakásfelújításra, javításra és családi kirándulásra szánjuk – fogalmazott érdeklődésünkre a nyertes. Játékos kedvű olvasóinknak köszönjük a részvételt, a nyerteseknek pedig szívből gratulálunk!

Panyiczki-Berényi Viktória

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában