Választás 2022

2022.04.03. 23:22

Taroltak megyénk fideszes képviselői

Bodó Sándor, Vitányi István és Tiba István is nyilatkozott a Hajdú-bihari Naplónak.

Balról: Bodó Sándor, Vitányi István és Tiba István | Forrás: Napló-archív

Folytathatja megkezdett munkáját a Hajdú 5-ös választókerületben Bodó Sándor is. Az EM képviselőjelöltje, Kiss László tűnt ellenfélnek ebben a körzetben, azonban még ő is jócskán alulmaradt. 

Nagyon boldog vagyok, és köszönöm mindenkinek azt a támogatást, amit kaptam. Azt látom, hogy a választókerület mind a 15 településén meggyőzően támogatták a kormány politikáját és a személyemet is, igyekszem erre a bizalomra a jövőben is rászolgálni, s mindent megtenni azért, hogy ezen az úton haladhassunk tovább

– nyilatkozta lapunknak Bodó Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár, aki továbbra is országgyűlési képviselőként munkálkodhat a megyében.

Forrás: Bodó Sándor-archív


Vitányi István hetedik parlamenti választását is behúzta a Hajdú 4-es körzetben. Miután ismét egyértelművé vált a győzelme, lapunknak elmondta,

az elért eredmények hozták magukkal a sikert.

Példaként felhozta, hogy Nagykerekiben hatalmas fölénnyel nyertek, ez például akár annak is köszönhető, hogy a napokban jelentették be, hogy felújítják a Bocskai-várkastélyt. – Ez a győzelem nagy lendületet ad a következő négy évre. Köszönöm az embereknek a támogatást, akik bölcsek voltak, és annak hittek, amit láttak. Hittek annak fejlődésnek, ami az elmúlt 4 és 12 évben történt. Ezeket a bölcs embereket nem lehet átverni – vallja Vitányi István.

 

A Hajdú 6-os körzetben sem született szoros eredmény, Tiba István magasan verte legnagyobb kihívóját, Hegedüs Pétert, Balmazújváros polgármesterét, az EM képviselőjelöltjét. – Köszönöm mindenkinek, aki részt vett a választáson, mert úgy gondolom, hogy 63 százalékos részvétel mellett nyerni mindig dicsőség. Külön öröm számomra, hogy a Hajdú 6-os választókerületben a hajdú és nem hajdú emberek bizonyították, hogy nem lehet őket hazugságokkal becsapni, sokkal inkább a tetteknek hisznek. Az elmúlt 4 évben sikeresen tudtunk tovább fejleszteni ezt a területet – nyilatkozta Tiba István. Hozzátette: 

Köszönöm, mindenkinek, aki segített nekem, ez legalább annyira az ő érdemük, mint az enyém. Nagyon sok ember volt mellettem, olyanok, akik nap mint nap azért dolgoztak, hogy a képviselői munkámat el tudjam végezni

– húzta alá.

 

KD

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában