Debrecen-Józsa

2022.04.05. 08:23

Öntsünk végre tiszta levegőt a pohárba!

Tüdőgyógyásszal beszélgethet a közönség az egészség és a leve­gőminőség kapcsolatáról.

A légszennyezésről, az egészségügyi kockázatokról és a légzőszervek védelméről szervez előadással egybekötött kötetlen beszélgetést a HungAIRy Life projekt kedden – ma – délután a Demki Józsai Közösségi Házában az egészség világnapja alkalmából. A rendezvény díszvendége dr. Takács Erzsébet debreceni allergológus és tüdőgyógyász, akitől a közönségnek lehetősége nyílik kérdezni egészségügyi panaszokról, környezetvédelemről. A szervezőktől megtudtuk, az eseményen környezetvédő szakemberek és ökomenedzserek is részt vesznek, tőlük szintén kérdezhet a közönség. 

 

A HungAIRy Life mozgalom elsődleges célja a légszennyezéssel kapcsolatos szemléletváltás népszerűsítése, valamint az, hogy orvosi oldalról közelítsék meg a levegőminőség és az emberi szervezet kapcsolatát. A másfél órásra tervezett előadás 15 órakor kezdődik, a részvétel díjmentes, regisztráció nem szükséges. A közösségi házban a látogatók egyúttal megtekinthetik a Víz nélkül nincs élet című kiállítást is. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában