Eredményesebb oktatás

2022.04.27. 20:38

Hasznos eszközöket kapott a hajdúbagosi iskola

Kétmillió forint értékben jutott digitális oktatási eszközökhöz a hajdúbagosi iskola.

Fotó: RICHARD KALOCSAI

Tíz tabletet és két laptopot kapott a Hosszúpályi Irinyi József Általános Iskola Sinay Miklós Tagiskolája kedden, az eszközöket a Magyar Református Szeretetszolgálat és a Yettel digitális oktatási programja, a HiperSuli Digitális ugródeszka pályázatán nyerték. 

Az eszközöket Dobis-Lucski Zsófia, a Magyar Református Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője, és Koren Balázs, a HiperSuli szakmai vezetője nyújtotta át Fedorné Molnár Emília iskolaigazgatónak. Az intézmény pedagógusai 30 órás akkreditált HiperSuli Digitális Módszertani Képzésben is részesülnek térítésmentesen. 

– Azok a gyermekek, akik a család nehéz anyagi helyzete miatt nem férnek hozzá megfelelő informatikai készülékekhez, életük sok más területén is lemaradásba kerülnek – mondta Nagy Gábor, a Magyar Református Szeretetszolgálat ügyvezető helyettese, szociális-fejlesztési ágazatvezetője. Koren Balázs, a HiperSuli szakmai vezetője hozzátette: a karanténhelyzet megmutatta, hogy a digitális oktatás és tanulás ma már elengedhetetlen eleme a nevelő munkának. 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában