Online csemegék

2022.04.28. 12:13

Füstgéppel és egyéb érdekességgel készülnek a TheVR-os srácok – videó

A TheVR a Twitch legmenőbb magyar streamerei közé tartozik. A debreceni srácok lassan tíz éve űzik az ipart, és elképesztően magas színvonalú tartalmakkal szolgálnak.

Forrás: Facebook / Virtuális Valóság & VR Gaming

Reggeli műsor, rendszeres gameplay streamek, podcast és számos egyéb érdekes tartalom készült az elmúlt közel tíz évben, mióta Jani és Pisti belevágtak a videózásba. A 2013 óta aktív TheVR most már irodából dolgozik, a csapat két háttéremberrel – Bazsival, a social menedzserrel és vágóval, valamint Danival, a vágóval – kiegészülve gyártja a műsorokat Twitchre és YouTube-ra. Több százezren követik és nézik őket, amivel magabiztosan állnak a legnagyobb magyar csatornák ranglistájának élén. Ez számukra már teljes idős munka, de láthatóan élvezik: folyamatosan fejlesztik magukat, eszköztárukat, új ötletekkel állnak elő – most éppen Gundam-építés miatt szereztek egy füstgépet, de lesz majd valami érdekesség, amihez szintén jól jön a kiegészítő. Erről és sok minden másról (például a nézettségükről, a kedvenc formátumaikról és televíziós felkérésekről) beszéltek egy közelmúltbeli interjú során a gamestar.hu-nak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában