Minden a terv szerint halad

2022.04.01. 11:27

Folytatódnak a munkálatok a Tócóvölgyben

Pósán László országgyűlési képviselő és Varga András önkormányzati képviselő péntek reggel vették szemügyre a felújított Holló László sétányt.

Forrás: Kiss Annamarie

A Tócóskertben idén januárban kezdődtek a munkálatok, a Zöld Város Program keretén belül a jövőben voltaképpen teljesen megújul a városrész. A kivitelező a Holló László sétányon kezdte a munkát: itt a régi macskaköves burkolatot felbontották, a helyére pedig a sétány teljes hosszában térkő került. 

– A mögöttünk álló sétálóutcát elnézve láthatjuk, hogy a járófelület gyakorlatilag elkészült. Nyilvánvaló, hogy különböző helyeken még vannak apróbb teendők, azonban a rekonstruált sétány kellőképpen igazolja, hogy amit beszélünk, az összhangban van a cselekedeteinkkel. Ennek apropóján kijelenthetjük, hogy a tócóskertiek kellő bizalommal lehetnek azt illetően, hogy az itteni fejlesztések - parképítés, játszótérfejlesztés, kutyafuttató, filagória és közösségi terek kialakítása - a jövőben folytatódni fognak – jegyezte meg Pósán László.

 

Az eseményen elhangzott, hamarosan pihenőpark fog létesülni a Tócóvölgyben, rendezett környezet és egyúttal megfizethető bérlakások épülnek a fiataloknak. A lakások egy részét olyan pályakezdő fiatalok kapnák meg kedvezményes bérlakásként, akik a város szempontjából stratégiai fontosságú ágazatokban dolgoznak, például a pedagógusok vagy az egészségügyi alkalmazottak.

 

NE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában