Közlekedésfejlesztés

2022.04.22. 14:56

Felújítanak tizenkét utcát Berettyóújfaluban

Több helyen is végeznek a következő hetekben mart aszfaltos útjavítást Berettyóújfaluban.

Forrás: Napló-archív

Összesen 12 darab útalapos utca, utcaszakasz felújítására jelentetett meg korábban ajánlatkérési felhívást Berettyóújfalu Város Önkormányzata. Az eljárások a napokban sikeresen zárultak – tájékoztatott szerdai számában a Közbeszerzési Értesítő. A legkedvezőbb ajánlatot egy helyi vállalkozás adta. 

A felhívás szerint mart aszfalttal borítják a Petőfi utca Bercsényi és Bocskai utca közötti szakaszát, a Báthory utca Gábor Áron és belső tér közötti szakaszát, a Balassi Bálint utca Csonkatorony utca és Vajda János utca közötti szakaszát, a Ladik utca Pákász utca és Nadányi utca közötti szakaszát, a Belsőmajor utcát a Szabó Pál utca felé vezető bekötőúttal együtt, a Nádasdy utca 42-es főút és Thököly utca közötti szakaszát, a Tinódi utca Morotva utca és Irinyi utca közötti szakaszát, valamint a Jászai Mari utcát, a Vajda János utcát, a Munkácsy utcát, a Botond utcát és az Akácos utcát. A vállalkozási szerződést április 11-én írták alá a felek. A kivitelezés összértéke több mint nettó 88 millió forint. A munkálatok befejezésére összesen 60 nap áll majd a vállalkozó részére. 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában