Egy meghatározó helyszín

2022.04.11. 08:00

Dzsudzsák Balázs: „Remek érzés ehhez a városhoz tartozni!”

A labdarúgó szerint hihetetlen fejlődésen ment keresztül a cívisváros.

Fél évvel ezelőtt Debrecen város Hajós Alfréd-díját vehette át Dzsudzsák Balázs | Fotó: Napló-archív

A város napja alkalmából lapunk meghatározó, Debrecenhez köthető személyeket keresett fel, hogy a helyhez fűződő viszonyáról kérdezze. A DVSC kiválósága, Dzsudzsák Balázs elmondta, fiatal éveinek, és a visszatérése óta eltelt időszaknak is meghatározó állomása a város.


Minden adott a jóhoz


– Hogy mit jelent nekem Debrecen? Szinte mindent. Még emlékszem, gyermekként mekkora dolog volt, ha Nyírlugosról ellátogattunk ide. Izgalommal töltött el, ha tudtam, indulunk a családdal a Mihály napi vásárra, vagy a virágkarneválra – emelte ki a futballista, hozzátéve, 13 évnyi távollét után visszatérve lenyűgözte a városszerte tapasztalt fejlődés. – Éltem többek között Dubajban, Moszkvában is, csakhogy néhány nagyvárost megemlítsek.

Azt gondolom, mára Debrecen bármely világvárossal felveszi a versenyt, itt minden adott ahhoz, hogy jól érezze magát az ember.

Remek érzés Debrecenhez tartozni, részese lenni a mindennapjainak. Szép, élménydús, egyben rendkívül élhető hely – hangsúlyozta. Mint azt lapunknak elárulta, egykori külföldi csapattársai ugyan még nem látogatták meg őt a cívisvárosban, de ami késik, nem múlik. – Tervben van egy nagy esemény megszervezése, még akár Roberto Carlos is eljöhet – mondta.

 

PSz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában