Felajánlás

2022.03.28. 10:39

Rászoruló családokon segített a Tündérkör Alapítvány

Angliából érkezett a segítség.

Forrás: Tündérkör Alapítvány

Első osztályú pipere-, tisztítószer-, fertőtlenítőszer- és gyógyszeradományt kapott a napokban a Tündérkör Alapítvány, amit azonnal tovább is adományoztak a rászoruló, 16 év alatti gyermekeket nevelő családok részére – közölte az alapítvány Facebook-oldalán, hozzátéve, Colin és Ashley a Farnham community által összegyűjtött felajánlást egyenesen Angliából hozták el számukra. Felidézték, a Nem vagyunk HUNtalanok csoport tagjai még decemberben kezdtek adományt gyűjteni, és 104 ezer forintot át is utalt a Tündérkör Alapítvány számára.

Forrás: Tündérkör Alapítvány

– Ugyanennek a csoportnak köszönhetjük annak a két embernek az ismeretségét, akik a szigetországból hozták el hozzánk a roskadásig megpakolt adományt. A javak kiosztásánál természetesen gondosan jártunk el. Most egy református lelkész segítségét is kértük, hogy hatékonyan és gyorsan tudjuk kiosztani az adományokat – írták. Kiemelték, a fent említett személyeknek, csoportoknak nagyon hálásak, és megköszönték a bizalmat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában