Gazdag felhozatal

2022.03.25. 07:00

Megtartják az idei első Mihály-napi vásárt

Idén nem marad el a sokak által kedvelt tavaszi Mihály-napi vásár, a debreceni Böszörményi út és a környékbeli utcák május 14-15-én megtelnek árusokkal és vásárlókkal.

Forrás: Napló-archív

A 2021-es őszi vásárt megrendezték a cívisvárosban, viszont előtte a járványhelyzet miatt három alkalommal törölniük kellett a szervezőknek.

 

Mint megtudtuk, hozzávetőleg már 400-an jelentkeztek eddig, akik szeretnének a piacon árusítani. – Folyamatosan érkeznek jelentkezések, becsléseim szerint teljes feltöltöttséggel fogunk startolni, nem kizárt, hogy akár 1000 kereskedő fogadja majd a vásárlókat, kíváncsi tekinteteket – fogalmazott a Napló érdeklődésére Ónodi János, Debreceni Közterület Felügyelet piaci osztályvezetője. – Az utóbbi nagyvásár igazán felkapott volt, látszott, hogy kimaradt három alkalom. Bízunk benne, a mostani is hasonló számokat hoz majd – jegyezte meg. Hozzátette, az ország minden szegletéből, sőt, a határon túlról is érkeznek szép számmal kereskedők, vásárlók az ország legnagyobb piacára. 

 

NE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában