Használja ki a lehetőséget!

2022.03.21. 12:00

Lomtalanítás lesz Berettyóújfaluban

A tervek szerint április 23-án.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Előreláthatólag április 23-án, szombaton lesz a lomtalanítás Berettyóújfaluban – közölte Muraközi István polgármester Facebook-oldalán. Kiemelte, a lomtanítás kizárólag természetes személy (ingatlanhasználó) részére vehető igénybe.

Továbbra is csak lomhulladékot, tehát olyan nagyobb, darabos hulladékokat áll az önkormányzat módjában elszállítani, amely a rendszeres szállítás során méretüknél fogva nem férnek bele a kukába.

Nem helyezhető ki kommunális hulladék, építési törmelék, gumiabroncs, akkumulátor és egyéb autóbontásból származó hulladék, elektronikai hulladék, veszélyes hulladéknak minősülő anyagok, ipari hulladék, minden egyéb, ami veszélyeztetheti a gyűjtést végző dolgozók egészségét. A szabálytalanul, vagy nem időben kihelyezett hulladék elszállítása az ingatlanhasználó kötelessége.

A polgármester felhívta a figyelmet, hogy legkésőbb április 23-án, reggel 6 óráig helyezzék ki a hulladékot az ingatlan elé. A későbbi félreértések elkerülése végett minden esetben fotó készül a rakodás időpontjában, így az azt követően elhelyezett hulladékot nem szállítják el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában