Nemzeti ünnep

2022.03.10. 19:42

Jászai Mari-díjat kapott a Csokonai Színház színművésze

Bakota Árpád mellett számos debreceni orvost is kitüntettek a közelgő nemzeti ünnep alkalmából.

Bakota Árpád, a Csokonai Színház színművésze Jászai Mari-díjat kapott

Forrás: Napló-archív

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által március 15. alkalmából csütörtökön kitüntetett kiválóságok közt megyénkbeli kötődésűek is szerepelnek. Jászai Mari-díjat kapott Berettyán Nándor, a Nemzeti Színház, Karinthy Színház színművésze és Bakota Árpád, a Csokonai Színház színművésze.

 

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Bubán Tamás, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ (DE KK) Gasztroenterológiai Klinika szakorvosa, egyetemi adjunktusa és Pikó Sándor képzőművész. Pro Sanitate-díjban részesült Bakos Tünde Boglárka és Czifra Árpád debreceni háziorvosok, Pap Zoltán Domokos, a DE Kenézy Gyula Campus, Traumatológiai és Kézsebészeti Osztály ortopéd-traumatológus szakorvosa, Somodi Sándor, a DE KK Sürgősségi Klinika egyetemi docense és Vincze Zoltán, a klinika egyetemi adjunktusa. Batthyány-Strattmann László-díjban részesült Póka Róbert, a DE KK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi tanára és Szekanecz Zoltán, a DE KK Reumatológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára. 

 

MTI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában