Testületi ülés

2022.02.25. 11:43

Megvan, hogy mennyien dolgozhatnak idén a hajdúhadházi közmunkaprogramokban

Locsolási díjkedvezményt foglaltak rendeletbe.

Forrás: Hajdúhadház/Facebook

Közel száz fővel folytatódnak idén a közfoglalkoztatási és Start-programok Hajdúhadházon – egyebek mellett erről is döntött február 24-i ülésén a helyi képviselő-testület. A főbb döntéseket a jegyző, Kiss-Kazsuk Katalin foglalta össze egy, az önkormányzat Facebook-oldalán megosztott videóban. 

Mint mondta, módosították a talajterhelési rendeletet, amelybe bekerült a locsolási díjkedvezmény és az, hogy a talajterhelési díj 70 százalékának megfizetése alól mentesülnek, akik 2022 végéig rákötnek a csatornára. Határoztak még a kistermelővé válás helyi szabályainak módosításáról, megtörtént az önkormányzati cégek 2022-es üzleti tervének elfogadása, valamint az a települési önkormányzat együttműködési megállapodást kötött a roma nemzetiségi önkormányzattal a szegregált területek hulladékmentesítésére. Elfogadták a helyben dolgozó, munkát végző civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztést (13 kérelem) is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában