Közbeszerzés

2022.02.01. 13:27

Még idén elkezdődhet a kivitelezés Ebesen

Garázsokkal, parkolókkal és üzlethelyiségekkel is rendelkező komplexumot építenek.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Szolgáltatóház és Községgondnokság épületegyüttes építésére keres kivitelezőt Ebes Községi Önkormányzat. A kapcsolódó ajánlattételi felhívás a keddi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A kiírás szerint egy közel 1500 négyzetméteres, földszintes épületegyüttest húznának fel Ebes központjában három önkormányzati tulajdonú telken.  

A szolgáltatóház és a községgondnokság közforgalmi bejáratai a Rákóczi utcáról, illetve a belső udvarról nyílnak. A belső udvari parkolók, garázsok a Rákóczi utcáról nyíló fedett kapuáthajtón keresztül, míg a leendő utcával párhuzamos keleti traktus személyzeti és árufeltöltési bejáratai, valamint a szolgáltatóház közforgalmi vizesblokkjai a belső udvar felől egy fedett átjárón keresztül közelíthetők majd meg.  

A 7 üzlet és 6 szolgáltató egység eladó-fogadó tere komplexen akadálymentesített lesz, az egyes egységek szélfogóval, saját személyzeti vizesblokkal, öltöző-pihenő helyiséggel, beépített takarítószer- és eszköztároló szekrénnyel, és az egyedi bútorozhatóság lehetőségével rendelkező terekkel kell rendelkezzenek.

Az utcafronti üzleteket hátsó árufeltöltési lehetőséggel és raktárhelyiségekkel szükséges kialakítani. Az épületet 40 parkolóval, 1 akadálymentes parkolóval, 6 garázzsal és 20 kerékpártárolóval építik meg. A tervek szerint a Községgondnokságon összesen 49 fő dolgozik majd, melyből 45 fő közfoglalkoztatott, 1 fő falugondnok. A szolgáltató egységekben, üzletekben további 39 fő munkavállaló alkalmazására nyílhat lehetőség. Az ajánlatokat február 16. 10 óráig várják. A kivitelezésre a szerződéskötéstől számítva 20 hónap áll majd rendelkezésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában