Szükséges munkálatok

2022.02.21. 12:15

Javítják és befejezik a szellőzőrendszert a színházban

Az ajánlatokat március 4-ig várják.

Forrás: Napló-archív

Az új színház szellőző gépháza légtechnikai rendszerének kivitelezésére indított közbeszerzési eljárást a debreceni önkormányzat; a felhívás a február 17-esi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. (A közbeszerzési eljárásokban még Latinovits Színház néven szerepel a létesítmény, ami időközben a Csokonai Fórum nevet kapta.)

 

A részletezés szerint kiterített felületű légtechnikai rendszer befúvó és elszívó ágainak javítási, átalakítása munkái valósulnak majd meg összesen 372 négyzetméteren, ki kell építeni a rendszer működtetéséhez szükséges automatikát, 11 ventilátort cserélni (előtér, nézőtér, stúdió, iroda, színpad, orfeum, orfeum konyha, raktár, öltözők, színész büfé, próbaterem), illetve 6 kalorifert cserélni.

 

Mint arról korábban írtunk, a létesítmény megépítése óta eltelt mintegy 12 év alatt a légkezelők és a légtechnikai rendszer a használat és a folyamatos üzemelés hiányában oly mértékben szennyeződött, mely tisztítást, valamint esetenként javítást tesz szükségessé.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában