Átalakítás után

2022.01.15. 12:52

Újraindul az ügyfélfogadás a nádudvari kormányablakban

Ismét elérhető lesz jövő csütörtöktől, tehát január 20-tól a kormány­ablak feladatok ellátásával kapcsolatos ügyintézés, illetve ügyfélfogadás, továbbá a hatósági és gyámügyi feladatok ellátásával kapcsolatos ügyfélfogadás Nád­udvaron – erről a város a hivatalos közösségi oldalán tájékoztatott pénteken. 

 

Az ügyfeleket 12 órától várják a Fő u. 119. szám alatt. Korábban itt okmány­iroda működött, ami november 15. óta szünetelt. A leállás ideje alatt kormány­ablakká alakították át az okmányirodát, mostanra pedig befejezték ezt a projektet. A településen így már integrált egyablakos ügyfélkiszolgálással állhatnak a környék lakóinak rendelkezésére. A zárvatartás idején Nádudvaron és a környező településeken is kormányablakbusz segítette a hivatali ügyintézést. Az ügyintézésre emellett a leállás idején folyamatosan volt lehetőség Hajdú-Bihar megye kormányablakaiban is. 

 

HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában