Válaszolt a cég

2022.01.13. 07:31

Új helyre költözik a Piac utcai gyorsétterem?

A cég célja a hosszú távú, legkényelmesebb, magas színvonalú szolgáltatás, a kiemelkedő vendégélmény.

A mostani hely a Piac és az Arany János utca sarkán | Forrás: Molnár Péter

Igaz-e az a hír, amely szerint a debreceni, Piac utcai McDonald’s-üzlet átköltözik a mostani, Arany János-sarki helyéről az egykori Alexandra (Centrum) áruház szemközti, üres ingatlanába? – érdeklődött a Napló a társaság PR-ügynökségétől. Megkérdeztük egyebek mellett azt is, hogy amennyiben így tervezik, akkor ennek mi az oka, mikor lesz az átalakítás, a költözés és nyitás. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy a volt áruházi ingatlan alsó, felső vagy mindhárom szintjét belakják-e.


Megkeresésünkre a cég elküldte lapunknak a válaszát, amely így hangzik: „Hálózatfejlesztésünk célja, hogy a vendégeink számára legkényelmesebben elérhető helyeken, hosszú távon, magas színvonalú szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélményt nyújtó kiszolgálással üzemeltessünk éttermeket. Konkrét tervekről jelenleg nincs megosztható információnk.” A tájékoztatás ugyanakkor kitér arra is, hogy amint erre lehetőség nyílik, híreikről a szokásos fórumokon, a weboldalukon és a közösségi oldalukon tájékoztatni fogják a vendégeiket és a sajtó képviselőit.

 

VA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában