A temető mögött kezdték a munkát

2022.01.29. 09:00

Téli területrendezést tart a téglási önkormányzat

Forrás: Facebook / Téglás Város hivatalos oldala

Még a fagyos időszak beállta előtt zúzottkő töltést kapott a Pipacs utca, Kurucz utca, illetve a Hős utca vége – tájékoztatott közösségi oldalán Téglás önkormányzata. Ezekkel együtt elsimították a többi, kővel szórt utcát is, valamint a város határában a földutakat. Az egyenetlenségeket korrigálták, így a mínuszok beálltával jól járható útfelületeken kezdhették el a fenntartási munkákat.


Mint írják, a fagyos időszakban lehetőség van gallyazásra, favágásra, hogy 1-2 éven belül azt ne kelljen ismételni. Elsőként a Báthory utca folytatásában a temető mögött kezdték meg a munkálatokat, ott a kerítés megtisztítása hamarosan befejeződik, és új dróthálót is kap. Tavasszal az útfelület gréderezését is megkezdik majd.


A szőlőskerti részeken az elmúlt évek alatt nyomvályúsodott földutak kiigazítását is elvégzik. Ez a forgalomtól függően néhány hónap alatt megy majd végbe.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában