Választás 2022

2022.01.26. 13:06

Ők a képviselőjelöltek Hajdú-Biharban

A Fidesz-KDNP országos választmánya a honlapján közölte az egyéni választókerületekben induló jelöltjeik listáját szerdán.

Kósa Lajos, Pósán László, Tasó László, Vitányi István, Bodó Sándor és Tiba István | Fotó: Napló-archív

Ahogy az várható volt, a párt mind a hat hajdú-bihari egyéni körzetben a jelenlegi országgyűlési képviselőket indítja az áprilisi választáson.

 

A lista alapján az 1-es körzetben (Debrecen) Kósa Lajos, a 2-esben (Debrecen) Pósán László, a 3-asban (Debrecen) Tasó László, a 4-esben (Berettyóújfalu) Vitányi István, az 5-ösben (Hajdúszoboszló) Bodó Sándor, a 6-osban (Hajdúböszörmény) pedig Tiba István újrázhat.

 

Az ellenzéki pártok közös listát állítottak az országgyűlési választáson mind a 106 választói körzetben. Az ellenzéki előválasztás eredményei alapján Hajdú-Biharban az 1-es körzetben (Debrecen) Varga Zoltán, a 2-esben (Debrecen) Mándi László, a 3-asban (Debrecen) Salamon Gergő, a 4-esben (Berettyóújfalu) Szántai László, az 5-ösben (Hajdúszoboszló) Kiss László, a 6-osban (Hajdúböszörmény) Hegedűs Péter indul.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában