Vágyak, remények

2022.01.05. 12:18

Megkérdeztük: mit vár 2022-től?

Forrás: Shutterstock

Kósa Lilla

Kósa Lilla

 

Szeretném, ha idén nem lenne lezárás vagy szigorítás. Jó dolog, hogy újra járhatunk iskolába, mivel így motiváltabb mindenki. Nyárra pedig jó lenne, ha újra lennének fesztiválok, és visszatérne az élet. 

Kóka Ágnes

Kóka Ágnes 

 

Minél több munkát várok, mivel nagyon szeretek dolgozni, imádom a vevőimet. A Covid az elmúlt két évben nagyon betett a vendéglátásnak. Remélem, nyártól újra lehetnek rendezvények, fesztiválok. 

Simma Zsolt

Simma Zsolt 

 

Egy sikeresebb életet szeretnék, akár külföldön is. Svédországban vagy Svájcban képzelem el legszívesebben a jövőm. A szerelem is rég mosolygott rám. Ezzel a kettővel bőven meg is elégednék. 

Rácz-Balogh Emese

Rácz-Balogh Emese 

 

Mindenképp egészséget szeretnék a körülöttem lévőknek, most ez a legfontosabb. És mivel ez az év nálunk a felújításról szól, remélem, minél hamarabb beköltözhetünk az új lakásba a családommal. 

Törő Vivien

Törő Vivien 

 

Az előző évvel is meg voltam elégedve, úgyhogy 2022-től szintén csak ennyit várok. Jobb megélhetést kívánok mindenkinek, jólétet a fiataloknak, és azt, hogy ne kelljen hitelt felvennie senkinek. 

Szabó Gitta

Szabó Gitta 

 

Azt várom a legjobban, hogy elmúljon a vírushelyzet. Bízom abban, hogy egyre többen felveszik az oltást, és arra is látok reális esélyt, hogy az omikron-variánssal elérjük a nyájimmunitást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában