DKV

2022.01.04. 10:21

Megkérdeztük: Milyennek ítéli a debreceni tömegközlekedés állapotát?

Forrás: Napló-archív

Ryf Klára

Ryf Klára 

 

Sűrűn használom a DKV járatait. Elégedett vagyok velük, a sofőrök kedvesek, előfordul, hogy meg is várnak a megállóban, ha sietek feléjük. Régebben viszont jellemző volt, hogy a fűtés nem működött megfelelően.

Búzás József

Búzás József

 

Napi szinten több buszjárat kimarad, mert nem indul be vagy lerobban egy-egy jármű útközben. Több országban is jártam már, ahol használtam a tömegközlekedést. Azokon a helyeken például nem a sofőr értékesítette a jegyeket.

Tóth Józsefné

Tóth Józsefné

 

Mindent összevetve elégedett vagyok a járatokkal, ritkán tapasztalok késéseket vagy járatkimaradásokat. Néha viszont előfordul, hogy nem mindegyik tiszta és rendezett, vagy az ajtók nem záródnak rendesen.

Borbély Ferencné

Borbély Ferencné

 

Előfordul, hogy akkor is megy a fűtés, amikor az időjárás nem indokolja, gondolom, ez a sofőrök miatt lehet, akik nem kabátban ülnek a fülkéjükben. Az a megoldás hasznos lenne, hogy a vezetőfülke fűtését külön szabályozzák.

Apaffy Zoltán

Apaffy Zoltán

 

Látszik, hogy néhány járat már megérett a cserére, ám az eddig forgalomba állított új buszokkal elégedett vagyok. Az viszont nagyon zavaró, hogy a kapcsolódó telefonos alkalmazás sűrűn pontatlan, nem mindig frissül idejében.

Kapocskáné Csiszár Ildikó

Kapocskáné Csiszár Ildikó

 

Nagyon megérett már a járműpark arra, hogy lecseréljék újakra, modernekre és kényelmesebbekre, illetve biztonsági szempontból is fontos lenne, hogy a gyakran meghibásodó buszokat kivonják a forgalomból.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában