Jegyzet

2021.12.09. 14:11

Üres doboz

Szakál Adrienn

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Annyit gondolkodtam. Már nyártól figyeltelek, lestem, miből lehet hiányod, akár elejtett fél mondatban vagy érzékelhető vágyódásban. Törtem a fejem, mi lehet a hiányzó árucikk, vadiúj tárgy, amit becsomagolhatok majd éjjel, amikor tizenkét évesen a nagyon is szükséges daccal, de végre alszol már. 

Listáztad, ahogy a külvilág diktálta, a divatos kamaszlét alapkellékeit, hogy miről tudtad meg, vagy csak vélted, hogy nélkülözhetetlen, míg hosszú órákra a technikailag felső kategóriás szobádba zárkóztál, az egyszer sem használt görkorcsolya és a bontatlan társasjátékaid közé, amelyek tavaly karácsony óta várják a polcon, hogy az eszközeiddé váljanak. 

Találsz majd és én is a fa alatt egy láthatatlan ajándékot, üres dobozt. Ígéretet csomagoltam bele, mert szenteste és onnantól mindig minden ravaszságommal azon leszek, hogy kiszabadítsalak az egyedüllét kultuszának csapdájából, és visszatereljelek önmagadhoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában