Szavazásértékelés

2021.12.06. 12:22

Olvasóinknál az adventi fényár tarolt leginkább

Legutóbbi szavazásunkban a debreceni ünnepi hangulat kapcsán tettünk fel kérdést.

Forrás: Napló-archív

Idén végre ismét hasonló keretek között készülhetünk a karácsonyra, mint az előtte megszoktuk: ismét megnyílt az adventi vásár, korcsolyázók siklanak a jégen, és Debrecen hatalmas fenyője is feldíszítve áll már a Kossuth téren.

 

Bár a karácsonyfa ebben az évben is káprázatos, voksolóinknak csak a legkisebb hányada érezte úgy, hogy ez lenne az idei ünnepi készülődés fő attrakciója – 5 százalékuk szavazott erre a lehetőségre.

 

A városlakóknak szóló programok már némileg népszerűbbnek bizonyultak, a válaszadók 8 százaléka szavazta meg az advent legjobb részének a Debrecen nyújtotta szórakozási lehetőségeket.

 

Itt most ugrunk egy nagyot a beérkezett szavazatok terén, ugyanis a voksok 23 százaléka árulkodik arról, hogy az adventi vásár az idei december legjobb része, amely annyira nem is meglepő, a tavalyi elmaradás után biztosan sokaknak nagyon hiányzott.

 

A szavazók 30 százaléka kétségtelenül a jégkorcsolyapályát tartja az advent legizgalmasabb elemének. A Nagytemplom előtt elhelyezett 750 négyzetméteres létesítmény 120 méteres jégfolyosóval rendelkezik, és úgy tűnik, maximálisan pótolja az óriáskerék, azaz a Debrecen Eye hagyta űrt.

 

És végül az abszolút befutó: olvasóink 34 százaléka szerint nem is kérdés, hogy a ünnepi díszkivilágítás az idei legizgalmasabb dolog a debreceni adventben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában