ajándékcsomag a legjobbaknak

2021.12.04. 11:44

Keltsük együtt életre a karácsonyt! – Rajzpályázat a Hajdú-bihari Naplóval

A 2021-es esztendő végén újra karácsonyi rajzpályázatunkra hívjuk fel az olvasóink figyelmét.

Fotó: Shutterstock

Az idei év végén sem feledkezhetünk meg a legkisebbekről. Éppen ezért az ünnep közeledtével szerkesztőségünk újra rajzolni, alkotni hívja az óvodásokat és az általános iskolásokat. Minden nevezőtől A/4-es méretű műveket várunk, melyekhez tetszés szerint ceruzát, zsír­krétát, festéket, de akár ragasztót is lehet használni. Ez tökéletes alkalom ahhoz, hogy a megyénkbeli gyermekek szabadjára engedjék a fantáziájukat. A szeretet ünnepe körüli varázslat minden bizonnyal megihleti őket, a szülőknek és nagyszülőknek nincs más dolguk, mint támogatni a gyerkőcöket.

A beküldött rajzokból zsűri választja ki a legszebbeket, legötletesebbeket. Külön díjazzuk az óvodások, az alsó tagozatosok és a felső osztályosok munkáit. Tehát nem kell attól tartaniuk a legkisebbek szüleinek, hogy az ő gyermekük alkotása a tizenévesek munkái mellett nem rúghat labdába. A jelentkezés feltétele az újságban található nyilatkozat kitöltése. A kategóriák első három helyezettje a Hajdú-bihari Napló értékes ajándékcsomagját kapja. Az elkészült rajzot a hiánytalanul kitöltött nyilatkozattal együtt várjuk a szerkesztőségünkbe.

Az űrlapot, melyet kitöltve kell mellékelni a beküldendő rajzokhoz, a december 4-i Napló 4. oldalán találják, a további szükséges tudnivalókkal.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában