Ne habozz, jelentkezz!

2021.12.23. 11:03

„Dobjuk el az álarcot, adjuk önmagunkat!”

2021 Tündérszépe, Szabó Orsolya összegezte, mit tanácsol a 2022-es versenyzőknek.

Forrás: Molnár Péter

Jövőre ismét lehetőségünk nyílik arra, hogy az általunk legszebbnek ítélt lányra letegyük a voksunkat, ugyanis 2022-ben, immár negyedik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt. Azok a lányok, akik úgy érzik, szeretnék megmutatni bájos arcukat, rátermettségüket és magabiztosságukat, ne habozzanak, jelentkezzenek – szögezte le 2021 Tündérszépe, Szabó Orsolya, aki a jövő évi megmérettetésen tanácsaival segíti majd a nevezőket.

 

A huszonnégy éves debreceni származású fiatal nő lapunk érdeklődésére elmondta, a verseny visszaadta a magába vetett hitét, hogy ha valamit igazán szeretne, azt el tudja érni.

 

– Sokkal többet kaptam a találkozótól, mint vártam. Bevallom, nem voltam kibékülve magammal. A kezdetekben attól tartottam, mi lesz, ha hamar kiesek, nem kerülök be a „legjobbak” közé. Biztos majd cikizni fognak, kigúnyolnak, ezért a kezdetekben volt bennem némi félsz – fogalmazott. Mint megtudtuk, a megyénkbeli szépség azért jelentkezett a versenyre, mert a mentorokat szerette volna közelebbről megismerni, mindemellett a kapcsolatépítés is a céljai között szerepelt. – Megannyi ismeretségre és barátra tettem szert. A mentorok, többek közt Eszenyi Eszter is végig rendkívül aranyos, közvetlen és segítőkész volt. Már miattuk is megérte neveznem, az pedig hogy nyertem, már csak hab volt a tortán – hangsúlyozta. 

Forrás: Molnár Péter

Negatív kommentek

 

Ha hiszel magadban, akkor semmi nem állíthat meg – vallja Szabó Orsolya, aki kérdésünkre elárulta, a kritikákat jól kezelte, viszont voltak dolgok, amik neki is rosszul­estek. – A válogatók, illetve a tábor alatt nem ért atrocitás, ugyanis engem nehéz kizökkenteni. A saját és a környezetem véleménye a mérvadó, az idegeneké nem. A győzelmet követően kaptam negatív kommenteket, de a családtagjaim tanácsára soha nem reagáltam rájuk. Mindig győzködtek, ne szálljak szembe velük, és igazuk volt, semmi értelme – mondta. Majd kitért arra, a jelentkezők ne gondolják, hogy csak a külső számít.

 

Eljön az a pont, amikor a felszín háttérbe szorul, sokkal fontosabb lesz, mennyire értelmes és talpraesett az illető.

 

Nem mindegy, a lányok hogyan fejezik ki magukat, miként mozognak a színpadon, mit sugároznak a nézők felé. Rendkívül fontos, hogy a hölgyek magabiztosak legyenek – tudtuk meg a korona jelenlegi „tulajdonosától”, aki óva inti a lányokat attól, hogy a közösségi oldalakon látott (szerkesztett) képekhez hasonlítgassák magukat.

 

Őszinte mosoly 

 

– Csak biztatni tudom azokat a megyei, itt született vagy itt tanuló 18–29 év között lányokat, akik éreznek magukban vágyat és kihívást, hogy egy „világnak” megmutassák, a szépség mögött mennyi érték is lakozik – emelte ki. Megjegyezte, a döntősök közt voltak nagyon dekoratív lányok, de valami mégis hiányzott belőlük. – Egyre kérném a jelentkezőket, ne nyomják el a saját személyiségüket. Legyenek önmaguk!

 

Lehet hihetetlenül hangzik, hiszen egy szépségversenyről beszélünk, de a végén nem a külső, hanem a karakter viszi el a pálmát.

 

A döntőhöz közeledve a külső sokkal kevésbé lesz fontos, mint a kisugárzás és a személyiség – fűzte hozzá. Szabó Orsolya számára az őszinte mosolyú, kedves arcú lányok a legszebbek. Mint elmondta, napjainkban mindenki „álarcban mászkál”. Pedig úgy véli, ez nagyon rossz út, ő hamarabb rámosolyog egy idegenre az utcán, mintsem elfordítsa a fejét. – A Tündérszépek egy igazán barátságos verseny, ahol a szépség mellett az is nagyon fontos, hogy a jelentkező mennyire tud nyitni mások felé. Ezért is javaslom a jelentkezőknek, mindig adják önmagukat, ne féljenek megmutatni a valódi arcukat. Egy olyan „utazás” előtt állnak, amit soha nem fognak elfelejteni, élvezzék ki minden pillanatát – tette hozzá.

 

NE 
 

Borítókép: Az idei győztes, Szabó Orsolya a Naplón keresztül üzent a Tündérszépek 2022 leendő versenyzőinek 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában