Karácsonyi segítség

2021.12.17. 14:36

Adományaikkal csalnának mosolyt a családok arcára a DSZC tanulói, munkatársai

A rászorulók újabb 93 szeretetdobozzal gazdagodnak a szakképzési centrum összefogása által.

Forrás: Czinege Melinda

A Debreceni Szakképzési Centrum az idei évben is részt vesz a Magyar Református Szeretetszolgálat, valamint a Debreceni Karitatív Testület által közösen szervezett „Szeretetdoboz” adománygyűjtési kampányában. A DSZC intézményei összesen 93 szeretetdobozzal segítik a rászorulókat – derült ki a pénteken tartott, ünnepélyes átadással egybekötött sajtótájékoztatón.

 

Csodás összefogás

 

Az eseményen Szilágyi Sándor, a DSZC főigazgatója elmondta, köszönet illeti a centrum tanulóit, oktatóit, dolgozóit azért az önzetlen segítségnyújtásért, mely által talán mosolyt csalhatnak a nélkülözők arcára karácsony alkalmával.

Rózsahegyiné Juhász Éva, a Debreceni Karitatív Testület elnöke kifejtette, nemcsak a DSZC adományaiért hálás, hanem azért a páratlan összefogásért is, ami Debrecenben a város, a karitatív testület, valamint a történelmi egyházak között működik.

 

Oláh István, a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány kuratóriumi tagja örömét fejezte ki az adományok átvételekor. – Úgy érzem, Debrecenben olyan emberek élnek, olyan intézmények működnek, olyan összefogások valósulnak meg, amelyek megmutatják a törődést, az egymásra való odafigyelést. Ennek remek példája a mai szeretetdoboz kampány adományainak átadása. A szeretetszolgálat nagy örömmel veszi át és adja tovább ezeket az adományokat a családoknak, egyedülállóknak, örömtelibbé téve a karácsony ünnepét. Büszkék vagyunk a szakképzési centrummal való 9 éves kapcsolatra, örülünk, hogy vannak olyan partnereink, akik komolyan veszik a segítségnyújtás, összefogás feladatát – hangsúlyozta.

 

PSz

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában