aszfaltozzák

2021.11.18. 14:43

Közel két hétig dolgoznak egy hajdúböszörményi útszakaszon

Három napig biztosan nem lesz járható.

Diósjenő_2020.03.17. útfelújítás_A községben 2,8 km-es útszakaszt újítanak fel, a munkálatok a napokban kezdődtek._Készítette: Teknős Dominik

Fotó: Illusztráció / MW-archív

Útépítési munkálatok kezdődnek november 18-tól a Vásár téren – erről szerdán a helyi polgármesteri hivatal városfejlesztési és városüzemeltetési osztálya tájékoztatott az önkormányzat hivatalos honlapján. A közzétett felhívásban azt írják, hogy a munkálatok a városi sportcsarnoktól a Baltazár Dezső utcáig tartó útszakaszt érintik, és előreláthatóan december 3-ig befejeződnek.

Az említett útszakaszon az aszfaltréteg marása, aszfaltozási munkálatok és a csatlakozó járdák, kapubejárók szintbeli illesztésének elvégzése valósul meg.

Várhatóan november 18-án, ma az aszfaltréteg marása miatt, majd egy héttel később november 24-én, szerdán, valamint 25-én, csütörtökön az aszfaltozás miatt zárják el az útszakaszt a forgalom elől. A korlátozás idején az Erdély utca felől érkezők a Nagy István utcán tudnak továbbhaladni, a Debreceni utca felől érkezők a Vásár tér belső útszakaszán, a Külső-Debreceni utca felől érkezők pedig a Lehel utca és Zrínyi utca közötti átjárón (Mol-kút mellett) tudnak továbbhaladni.

Az önkormányzat az érintettek megértését és türelmét kéri, valamint azt, hogy az autósok fokozott óvatossággal közlekedjenek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában