Fórum

2021.11.24. 15:00

Az elmúlt két évről tartott beszámolót Berettyóújfalu polgármestere

A közmeghallgatáson a lakosok is kérdezhettek.

Közmeghallgatást tartott Berettyóújfalu Város Önkormányzata a közelmúltban – olvasható a helyhatóság hivatalos oldalán. A városházán, képviselő-testületi ülés keretében a sokéves hagyománynak megfelelően minden évben ebben a hónapban rendezik meg a helyi lakosok számára a közmeghallgatást, ahol lehetőségük van kérdéseiket feltenni vagy véleményüket elmondani.

A fórum első részében Muraközi István polgármester az elmúlt két évben elvégzett önkormányzati munkáról tartott beszámolót.

Ebben kitért a 2019 óta meghozott fontosabb döntésekre, az intézmények és gazdasági társaságok működésére, valamint beszámolt a városi, állami és az egyházi beruházásokról, valamint az elmúlt két évben hozott koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedésekről. A közmeghallgatás lehetőséget biztosít a részt vevő lakosoknak kérdéseik feltevésére, észrevételeik tolmácsolására. Ennek megfelelően egy Morotván élő lakos jelezte, hogy még nem történt meg ebben az évben a 70 év felettiek számára biztosított fűkaszálás a lakóhelye előtt. Válaszában a polgármester arról beszélt, nagyobb hangsúlyt kell fektetni az ellenőrzésre, illetve a munkát végző vállalkozással meglévő szerződés felülvizsgálatára.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában