Közlekedés

2021.10.28. 10:41

Megváltozik a forgalmi rend a hosszú hétvégén

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság emiatt arra kéri a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Fotó: police.hu

Október 30-án 8 órától november 1-jén 22 óráig ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe Debrecenben

- tette közzé hivatalos oldalán a rendőrség.

A közlemény szerint a Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig minden jármű forgalma tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket, személyszállító taxikat, valamint virágárusításra engedéllyel rendelkező járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik!

Az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasza – a Köztemető II. bejárat irányából egyirányúsításra kerül, a Nagyerdei körút irányából az Ady Endre sugárútra behajtani tilos, kivéve a tömegközlekedési járműveket. A korlátozás a mozgáskorlátozottakra és azokat szállító gépjárművekre is vonatkozik.

A Benczúr Gyula utca – a Pallagi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig – egyirányúsításra kerül, a jelzett útszakaszra a Pallagi út felől lehet behajtani, távozni az Ady Endre sugárúton lehet.

A Hadházi út és a Benczúr Gyula utca kereszteződésével szemben kialakított buszfordulóban – a virágárusításra engedéllyel rendelkező járművek kivételével – járművekkel behajtani tilos!

Október 30-án 6 órától november 1-jén 22 óráig az alábbi megállási és várakozási tilalmak lépnek érvénybe:

A Benczúr Gyula utcán a Hadházi úttól a Debreceni Köztemető II. bejáratáig az úttest mindkét oldalán, továbbá a Benczúr Gyula utcán a Pallagi út és az Ady Endre sugárút közötti szakaszán, a forgalmi iránynak megfelelően az út menetirány szerinti jobb oldalában – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!

Az Ady Endre sugárút – Nagyerdei körút és a Debreceni Köztemető II. bejárata közötti útszakasz mindkét oldalán megállni és várakozni tilos, mely tilalom az útpadkán történő várakozásra nem terjed ki.

A 4-es számú főút 228-as kilométerszelvényében az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!

A Hadházi út páros oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!

A Futó utcán, a vasúti átjárótól az Apafája utcáig az úttest mindkét oldalán – az útpadkán is – megállni és várakozni tilos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában