Nádudvar

2021.10.11. 11:00

Korda Gyuri bácsiék meglepték az aranylagzisokat

Képek segítették az időutazást a jó hangulatú találkozón.

Az 50. házassági évfordulójukat ünneplő házaspárokat köszöntötték az idősek világnapja alkalmából a művelődési házban szombaton. Ebben az évben összesen 23 nádudvari házaspár ünnepelheti az aranylakodalmát.

A hagyományokhoz híven Maczik Erika polgármester, Bodó Sándor államtitkár, országgyűlési képviselő, valamint Őz Lajos református esperes köszöntötte az ünnepelteket, majd Bonczás Sándorné szavalata zárta a gratulációk glédáját. Ezt követően a városvezető okleveleket adott át az ünnepelteknek, majd fotóik és a vetítővászon segítségével visszatekintettek 1971-be.

Korda György és Balázs Klári slágerekkel szórakoztatta a közönséget | Fotó: Marján László

Ám a legnagyobb ajándék a számukra még csak ezután következett, hiszen ez alkalommal Korda György és Balázs Klári életműkoncertjét is ajándékba kapták a várostól. A duó slágerekkel tarkított fellépése pótszékes telt ház előtt zajlott, a közkedvelt dalokat, előadókat vastapssal jutalmazta a hálás közönség.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában