képernyő

2021.10.03. 09:33

Ízletes fogások, izzasztó adások: Gerlai Attilának drukkolhatunk a Séfek Séfe műsorban

A közelmúltban megkezdődött a főzőműsor harmadik évada a TV2-n, melyben ezúttal egy debreceni származású testépítőnek is drukkolhatunk.

N

Gerlai Attila, mint mondta, nagyon sokat tanult a főzőműsorban | Fotó: TV2-archív

A húszas éveiben járó fiatalembert már nagyon régóta érdekli a gasztronómia, illetve a vendéglátás. Évek óta figyelemmel kíséri a hasonló műsorokat, s úgy érezte, most jött el az ideje, hogy megmérettesse magát, bár, mint lapunknak elmondta, nem ez volt az elsődleges célja.

Gerlai Attila, mint mondta, nagyon sokat tanult a főzőműsorban | Fotó: TV2-archív

– A tévében figyeltem fel rá, hogy újra lesz főzőverseny, akkor jeleztem ezt a barátnőmnek (aki azóta a feleségem), s ő egyből kérdezte, hogy miért nem jelentkezem. Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott, ugyanis nincs vesztenivalóm – jegyezte meg a Naplónak, hozzátéve, nem az motiválta, hogy megnyerje, hanem szeretett volna minél több tapasztalatot szerezni, tanulni azoktól, akik már régóta a szakma legjobbjai.

– Nagyon szeretem a személyi edzéseket, illetve a versenyre való felkészítést – amit azóta is csinálok –, de tudtam: most kell részt vennem a megmérettetésben, mert a későbbiekben ezzel szeretnék komolyabban foglalkozni – hangsúlyozta.

Gerlai Attila, mint elmondta, adásról adásra rengeteget tanult, nagyon keményen küzdöttek, ugyanis iszonyatosan embert próbáló az egész verseny. – A képernyőn minden bizonnyal nem jön át a nézőknek, hogy milyen helyzetben vagyunk sokszor, de tapasztalt – több tíz éves múlttal rendelkező – szakácsok is megtörtek. Olyan nyomás alatt vagyunk, akkora teher zúdul ránk, hogy az elmondhatatlan. Versenyeztem már nagyon sokat, de ki merem jelenteni, egy-egy test­építő-megmérettetés ehhez képest „semmi” – fogalmazott.

– Az idő az egyik nagy ellenségem, hiszen a főzőműsor előtt csak otthon főztem, ott pedig akkor fejeztem be, amikor akartam, nem voltam időhöz kötve. Éreztem, hogy nyomás alatt rosszabbul teljesítek. Hihetetlen sokat köszönhetek a műsornak, el sem tudom mondani, mennyit tanultam – ezért nagyon hálás vagyok. Óriási löket volt az egész – fűzte hozzá. Majd végezetül megjegyezte, titok, hogy meddig menetel tovább a műsorban, azonban az biztos, hogy lesznek fordulatok és meglepetések, és természetesen szemet gyönyörködtető, ízletes ételek.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában