Ünnepség

2021.10.05. 11:28

Elismeréseket adtak át Polgáron

Az Országgyűlés 21 évvel ezelőtt a helyi önkormányzatok napjává nyilvánította szeptember 30-át.

Forrás: Csőke Vivien

A jeles alkalomból tartottak ünnepséget múlt pénteken a településen. A találkozón elsőként Tóth József polgármester köszöntötte a jelenlévőket, majd Molnár Gyula országgyűlési képviselő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) volt elnöke mondott beszédet. Az ünnepség leginkább várt pillanata a kitüntetések és elismerések átadása volt.

Az idén a Polgár büszkesége cím Béke Kornélt, Polgár első olimpikonját illette. Pro Urbe Polgár emlékérmet Csépányiné Bartók Margit és Icsu Ferencné, Önzetlen Polgár díjat Szánóczkiné Sándor Katalin, Lokálpatrióta Összefogás díjat a Trianon 100 emlékmű felállítói: Tóth Zoltán, Sütő Balázs, Vámosi László és feleségeik, Polgár Város Közszolgálatáért díjat pedig Bokros Tiborné, Kissné Juhász Marianna, Csikósné Szél Mónika, Péterné Kiss Petronella és Pető Erika kapott.

Polgármesteri elismerésben részesült az ünnepségen Nábrádi Benedek, Juhász Sándor, Dobó Viktor, Szabó Bertalanné, Lády Józsefné és Vadász Lajos, Tóth Krisztina, és gratulációt fogadhatott Szőke Béla, Kiss Gyuláné, Kacsa Judit és Krajczár Aladár. Az elismerések átadása után a rendezvény Csézy énekesnő előadásával zárult.

Csőke Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában