közlekedés

2021.10.27. 16:12

Debreceni menetrend halottak napja idején

A megnövekedett utazási igényekhez és a köztemető meghosszabbított nyitva tartásához igazodva 2021. október 30. és november 2. között módosul a trolibusz és autóbusz közlekedés.

Október 30-án, szombaton a Köztemető reggel 07.00 és este 19:00 óra között tart nyitva, a 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi sűrített menetrend szerint közlekednek. A többi autóbusz, trolibusz és villamosjárat pedig szabadnapi menetrend szerint közlekedik – közölte a DKV.

Október 31-én, vasárnap a Köztemető reggel 7:00 és este 20:00 óra között tart nyitva, a 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi sűrített menetrend szerint közlekednek. A többi autóbusz, trolibusz és villamosjárat pedig munkaszüneti napi menetrend szerint közlekedik.

November 1-jén, hétfőn a Köztemető reggel 7:00 és este 20:00 óra között tart nyitva, a 3-as és az 5-ös trolibuszok, valamint a 22-es, 22Y-os, 24-es és a 24Y-os autóbuszok ehhez igazodva egyedi sűrített menetrend szerint közlekednek. A többi járat, ünnepnapi menetrend szerint közlekedik, az Auchan vásárlói járatok nem közlekednek. A 33Y-os autóbuszok pedig az Auchan áruház érintése nélkül 33-as jelzéssel közlekednek mindkét végállomás irányába.

November 2-án, kedden a 3-as és az 5-ös trolibuszok reggel 7:00 és este 19:00 óra között a Köztemető, főkapuig közlekednek. A többi autóbusz, trolibusz és villamosjárat pedig tanítási időszak, munkanapi menetrend szerint közlekedik.

Mindenszentek és Halottak napja idején a megnövekedett forgalom enyhítése érdekében, aki teheti elsősorban a közösségi közlekedés igénybevételével keresse fel a Köztemetőt.

A temetői járatok sűrített menetrendje elérhető a www.dkv.hu oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában