Fotókkal

2021.09.04. 13:30

Tanévnyitó konferenciát rendeztek a Debreceni Egyetemen

Egyedülállónak számító képzések indulnak.

Fotó: Kiss Annamarie

A Kelet Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ és a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara öt éve dolgozik együtt az Észak-Alföld régió fiataljaiért. Az oktatás és a kutatás területén is hosszú távú célkitűzéseik vannak.

Belinszky Katalin, a KKFKK igazgatója | Fotó: Kiss Annamarie

– Nagy öröm, hogy Kelet-Magyarországon olyan tehetséges fiatalokat tudtunk felkutatni, akik versenyképes diplomájuk jóvoltából az ország legnagyobb cégeinél helyezkedtek el – köszönte meg a közös tanévnyitó ünnepségen az együttműködést Belinszky Katalin, a KKFKK igazgatója.

Prof. dr. Pintér Ákos, a Debreceni Egyetem általános rektorhelyettese | Fotó: Kiss Annamarie

Prof. dr. Pintér Ákos, a Debreceni Egyetem általános rektorhelyettese elmondta, az egyetem olyan tudásbázis, amelyre minden körülmények között lehet számítani.

Dr. Pető Károly, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja | Fotó: Kiss Annamarie

– A világban folyamatosan új problémák jelennek meg. A Gazdaságtudományi Kar úgy kíván erre reagálni, hogy képzéseibe integrálja azokat a lehetőségeket, amelyek felkészítik a hallgatókat ezekre a kihívásokra – emelte ki dr. Pető Károly, a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának dékánja.

Prof. dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja | Fotó: Kiss Annamarie

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat közreműködésével az egyetemen a felsőoktatás területén egyedülállónak számító képzések indulnak. – Ezek az ismeretek rendszerbe foglalva új lehetőségeket teremtenek majd – tette hozzá prof. dr. Bács Zoltán, a Debreceni Egyetem kancellárja.

Panyiczki-Berényi Viktória

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában