fő a biztonság!

2021.08.25. 22:16

Megnyugtató, professzionális segítségnyújtás Püspökladány térségében

A jelzőrendszeres távfelügyelet az időseket szolgálja, és általa a távol élő, de gondoskodni kívánó rokonok is biztonságban tudhatják szeretteiket.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat

A pályázati támogatással megvalósult diszpécserközpontot Püspökladányba telepítette a LifeMax Egyesület, az ünnepélyes átadót augusztus 25-én tartották – olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat honlapján. A rendezvényen elhangzott, a szervezet célja a fejlesztéssel egy olyan jelzőrendszeres segítségnyújtás kiépítése, amely rosszullét, baleset, eltévedés, vagy egyéb vészhelyzet esetén segítséget jelent az idősek számára. A jelzőgomb megnyomása által befut a jelzés a központba, ahonnan szükség esetén értesítik a mentőket, a rendőrséget, a tűzoltóságot, vagy éppen a hozzátartozót.

Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat

Az eseményen Bulcsu László, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat alelnöke is részt vett, aki gratulált a beruházáshoz és örömét fejezte ki, hogy a megyében létesült egy ilyen korszakalkotó szociális szolgáltatást nyújtó központ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában