Lezárások

2021.08.06. 15:39

Közlekedési rendváltozás Hajdúböszörményben

Az építési munkálatok tovább zajlanak.

Forrás: Hajdúböszörmény város hivatalos Facebook-oldala

Az építési munkálatok miatt július 26-tól az Újvárosi utcának a Gönczy Pál utca és Bocskai tér közötti út- és járdaszakasza, továbbá a Hajdúkerület utca a 2. számtól a Lévay Márton utcáig tartó út- és járdaszakasz lezárási idejét meghosszabbítják, előreláthatólag augusztus 20-ig – olvasható Hajdúböszörmény város hivatalos közösségi oldalán.

A lezárás idején a Káplár Miklós, Benedek János és a Kassa utcán nem lesz átmenő forgalom az Újvárosi utcán keresztül. A Káplár Miklós utca a Polgári utca felől közelíthető meg, a Benedek János utca és a Kassa utca pedig az Iskola utca felől. Ezen a három utcán kétirányú forgalom lesz érvényben a lezárás végéig.

A Hajdúkerület utca lezárása miatt a Péchy Simon utca forgalmi iránya megváltozik. A behajtás a volt Hajdú Áruház mögötti parkolón keresztül lehetséges, és marad az egyirányú forgalmi út a Hajdú Áruház felől. A Lévay Márton utca „zsákutca” lesz, a Hajdúkerület utcától az Újvárosi utca felé tartó szakasza lezárásra kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában