Ingatlanajánló

2021.08.14. 09:00

Csodás gerendák és egy mázas kályha a hét eladó ingatlanában!

Kerekestelepen kínálnak megvételre egy 130 nm-es, hívogatóan barátságos otthont. Ezen a helyen valahogy a sötétebb tél is kellemesen telhet. Míg fényárban aztán tényleg párját ritkítja a 105 milliós, parkosított telekkel is ellátott szépség!

Forrás: ingatlanbazar.hu

„KEREKESTELEP csendes, családias utcájában, 10 perc sétára a fürdőtől eladó egy ideális tájolású, napfényes, 130 négyzetméter hasznos alapterületű, 1 szintes, nappali + 3 szobás családi ház egy szépen parkosított telken. [...] Az amerikai típusú, 1 szintes ingatlanhoz a 130 négyzetméteres hasznos alapterületű lakásegységen túl egy 35 négyzetméteres, 2 állásos garázs, valamint egy 48 négyzetméteres – a ház falaival U alakban körbe ölelt – intim terasz is tartozik.

Az igényes kivitelezésű, mediterrán hangulatot sugárzó enteriőr rusztikus elemekkel fűszerezett. A látható fagerendás, kovácsoltvas betétekkel ellátott mennyezet, valamint a nappaliban és a szobákban található hajópadló az ezekhez illő kerámia burkolattal együtt határozzák meg a ház hangulatát. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Fotó: ingatlanbazar.hu
Fotó: ingatlanbazar.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában