Önzetlen segítség!

2021.07.08. 13:00

Limonádét árul Brigi egy beteg kislányért

A nyolcéves hajdúsámsoni Tóth Brigitta már jótékonykodik, a saját ötletét viszi véghez.

Forrás: Dandé Melinda

A fiatal lány elhatározta, hogy limonádét fog árulni a helyi piacon szombatonként, az összegyűjtött pénzt pedig eljuttatja a szintén nyolc esztendős Reginához, aki sajnos súlyos betegséggel küzd.

– Brigi már régóta szeretett volna limonádét árulni. Mikor megtudta tőlem, hogy egy nagyon kedves ismerősöm kislánya mennyire beteg, elhatározta, érte fogja árulni az üdítőt a piacon, és a pénzt Reginának fogja adni, hogy felépüljön – mesélte a kis limonádéárus édesanyja. Az önkormányzat is segíteni szeretne Reginának. – A kupakgyűjtő szívecskénkből összegyűlt pénzt a múlt héten adtuk át a kislánynak, most pedig a hivatal portájánál vehettek limonádét kollégáink Brigitől, természetesen én is vásároltam a finom italból – árulta el Antal Szabolcs polgármester.

Hajdúsámson lakossága büszke Brigire és hétről hétre többen mennek a piacra, hogy igyanak a finom, saját kezűleg elkészített üdítőből egy nemes cél érdekében.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában