elképesztő!

2021.07.19. 11:43

Elkezdett fenyegetőzni egy nő az egyik hajdú-bihari ügyeleten, mert nem szedték le az anyajegyét

A jelek szerint nem volt tisztában azzal, pontosan mikor kell felkeresni a sürgősségit.

Fotó: Facebook / Országos Mentőszolgálat

Valószínűleg rosszul értelmezte az „ügyelet” fogalmat az az 50 év körüli nő, aki a késő esti órákban szerette volna levetetni régóta zavaró anyajegyét az OMSZ Ügyeleti Szolgálatának sürgősségi szakemberével múlt csütörtökön. A furcsa esetről a napokban számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Mint írják, a mentőtiszt gyorsan felmérhette az eset egészségügyi vészhelyzetének esetleges kockázatát, hiszen az asszony már a rendelő ajtajában meg is mutatta a derekán levő melanómát. A meglepett mentőtiszt próbálta elmagyarázni, milyen okok miatt kivitelezhetetlen a kérés teljesítése az ügyeleten, az asszony láthatóan zokon vette, hogy a mentőszolgálat munkatársa bőrgyógyász szakrendelés felkeresését javasolta másnapra, ráadásul rendelési időben. A szokatlan tanácsadás csaknem 25 percen keresztül zajlott, a nő mégis feldúlva távozott a Sürgősségi Ügyeletről, és komoly következményekkel fenyegetőzött, amiért a mentőtiszt nem orvosolta azonnal a problémát.

„Abban, hogy az asszony azóta jelentkezett-e a szakorvosnál, csak reménykedni tudunk” – zárul a bejegyzés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában