Korszerűsítés

2021.07.25. 17:44

Bedő minden utcájában megépültek a járdák

– Élhetőbb település létrehozása a célunk – jelentette ki Eszenyi Antal polgármester, amikor a települési fejlesztésekről érdeklődött a Napló. A beruházások eredményeként szeretnék, ha egyre több állandó lakosa lenne Bedőnek. Az elmúlt években összesen 36 millió forintot költöttek korszerűsítésekre, 449 méter járdát építettek 4 millió forintból, az orvosi rendelő korszerűsítésére pedig 22 milliót fordítottak. A falugondnoki autót 12 millió forintból cserélték. A polgármester emellett elmondta, hogy mostanra a település minden utcáján van járda.

– Mivel az önkormányzat saját forrásokkal nem rendelkezik, ezért csak önerő nélküli pályázatokkal tud fejlődni a falu. Az itt élőknek szeretnénk minél komfortosabbá tenni a települést. Az optikai kábeles internettel javultak az infrastrukturális feltételek, ez a járványhelyzetben különösen nagy előnyt jelenthet – mondta.

PZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában