Változás

2021.06.23. 13:06

Új helyszínen lesz a sürgősségi betegellátás

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinika új helyéről információs táblák segítik a betegek tájékozódását.

Forrás: unideb.hu

Június 25-től új helyen működik tovább a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Sürgősségi Klinikája – tudatta a hirek.unideb.hu. A sürgősségi járó- és fekvőbeteg ellátás súlyponti része péntektől a Nagyerdei Campuson, a volt 1. számú Sebészeti Klinika épületében történik. A betegek tájékozódását információs táblák segítik.

Ez magában foglalja az összes sürgősségi ellátásra szoruló beteg gyógyítását, kivéve a légúti tünetekkel jelentkezőket és a traumatológiai eseteket, akiket továbbra is a Kenézy Gyula Campuson látnak el.

A Sürgősségi Klinika új helyszínéről információs táblák tájékoztatják a betegeket, segítve a tájékozódást a Nagyerdei Campuson. Az átszervezés egyik célja a betegellátás racionalizálása, a lehető legmagasabb színvonalú ellátás biztosítása mellett. A változtatással kapcsolatban a Klinikai Központ vezetősége a betegek türelmét és megértését kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában