a kátyúkat is betömték

2021.06.12. 17:00

Négy nagyobb utat javítanának Hajdúhadházon

Folyamatosan javítják az utakat Hajdúhadházon – ezt tudtuk meg Csáfordi Dénestől. A település polgármestere azt mondta, fontosnak tartják, hogy a lakosság biztonságos és jó minőségű utakon közlekedhessen a mindennapokban. Kiemelte: négy nagyobb útnak a teljes felújítására nyújtottak be pályázatot mintegy 900 millió forint értékben, a tervek szerint már nyáron elkezdődhetnek a beruházás munkálatai.

– Mindez természetesen a közbeszerzési eljárás lezárásának a függvénye, de addig, amíg nem indulnak el a munkálatok, addig a kisebb kátyúkat javítják a szakemberek a település utcáin. Ezek az útjavítások is igencsak jelentősek egy település életében, hiszen a kátyús utcák sok bosszúságot okozhatnak a lakóközösségnek. Ezen a héten két nap alatt több aszfaltos útnak hozták helyre az állapotát, ez a felújítás egyébként tavasszal kezdődött el, és most be is fejezték – tette hozzá.

BBI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában