sok boldogságot!

2021.06.02. 08:05

Ez a srác nem mindennapi lánykéréssel várta szerelmét

Hajdú Zoltán, a balmazújvárosi fiatalember feltette a bűvös kérdést: hozzám jössz feleségül?

Zoli letérdelt, és megkérte kedvese, Lili kezét | Fotó: hajdupress.hu

Hajdú Zoltán nem mindennapi lánykéréssel várta szerelmét, Fazekas Lilit Debrecenben, a Csapó utcai bevásárlóközpont parkolójában. Motorbőgés, gumicsikorgás zavarta meg a csendet, füstöltek a gumiabroncsok, amikor Lili megjelent a helyszínen. A húszas éveiben járó fiatal nő mit sem sejtett az egészből, ám a meglepetés hamar lelepleződött, ugyanis körülbelül száz autó rendszámán volt olvasható a Mondj igent! felirat. Lili nagyon meghatódott, amikor szerelme egy csokor virággal kiszállt az egyik autóból, majd letérdelt elé, és feltette a bűvös kérdést: hozzám jössz feleségül?

Ő az igazi

Zoli letérdelt, és megkérte kedvese, Lili kezét | Fotó: hajdupress.hu

A Napló megkereste a párt, Zolitól megtudhattuk, honnan jött a különleges ötlet, továbbá Lili is megosztotta lapunkkal, hogyan érintette a lánykérés. – Nem volt egyszerű megszervezni a dolgokat, de nagyon szerettem volna meglepni a barátnőm, ezért is kértem a barátaim, ismerőseim segítségét. Mindketten nagyon szeretjük az autókat, így nem volt kérdés, hogy valamilyen módon a kocsik is szerepet kapnak. Biztos voltam a dolgomban, már a megismerkedésünk elején éreztem, hogy nagyon különleges lány. Az elmúlt egy év csak megerősítette bennem: őt nekem teremtette az élet – fogalmazott.

– Hirtelen nem is tudtam, mi történik, majd megláttam Zolit, és nagyon megörültem. A mai napig beleborzongok, ha visszagondolok arra, amikor megkérdezte, összekötöm-e vele az életem. Természetesen igent mondtam. Nincsenek kétségeim, ő az igazi – mondta Lili.

NE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában