gyermeknap

2021.06.12. 20:08

Ez a nap a gyerekeké volt Halápon

Hosszú idő után ismét együtt szórakozhatnak a halápiak, ezúttal gyereknapot ünnepelnek.

Fotó: Bucsi Bernadett Ildikó

Vattacukor, bohóc, ugrálóvár, kézművesek kirakodó vásár, sztárfellépők – nem volt hiány sem finom falatokból, sem frissítő italokból, sem szórakoztató produkciókból a Halápon a Gyermekekért Közhasznú Egyesület gyereknapi programján.

Szívesen mókáztak együtt a gyerekek a bohóccal is a gyereknapon | Fotó: Bucsi Bernadett Ildikó

– Már nagyon régen nem találkozhattunk ilyen formában, és mindannyian nagyon boldogok voltunk, amikor végül lehetőség nyílt a rendezvényszervezésre – mondta el a Naplónak Tóthné Berekméri Dalma, az egyesület elnöke. – Mindenkinek szerettünk volna kedveskedni, ennek függvényében állítottuk össze az egész napos programot. Nem szeretek semmit az utolsó percre hagyni, és bevallom, lélekben már készültem a nyitásra. Éppen ennek köszönhető, hogy a korlátozások enyhítése után nem sokkal már ilyen színvonalas fellépőket és vásári forgatagot biztosíthattunk a kikapcsolódni vágyóknak. Már tavasszal készültünk erre az eseményre, akkor természetesen mindenkivel feltételes módban beszéltünk a tervekről, de szerencsére mostanra nem volt akadálya a találkozásnak – mondta.

Izgalmas játékok várták a legkisebbeket szombaton | Fotó: Bucsi Bernadett Ildikó

Támogatta a gyerekeket

A zenés-táncos fellépők mellett Sisi királynővel is találkozhattak a gyerekek. – Azt olvastuk, hogy a királyné támogatója volt a gyerekeknek, és a naplójának bevételét is a csöppségek segítésére fordította a végrendelete szerint – tette hozzá.

BBI

Borítókép: Ajtai Máté egyebek mellett ügyességi játékot is kipróbált

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában