kilencven szál gyertya

2021.06.07. 18:00

Évike néninek most is vannak céljai

Kilencvenedik életévét töltötte, szépkorú éveibe lépett Csiki Béláné, Évike néni, aki 1931. június 5-én született Gelsén, jelenleg Hajdúsámsonban él. A város önkormányzata nevében az ünnepeltet Csigéné Zsadányi Mariann alpolgármester verssel is köszöntötte. Az ünnepi eseményen Rákos Tamás képviselő is kifejezte jókívánságait.

Csigéné Zsadányi Mariann (balról), az ünnepelt gyermekei, Évike néni, Rákos Tamás képviselő | Fotó: Hajdúsámsoni városháza

Évike néni nyolc gyermek édesanyja, tizenöt unoka és hét dédunoka nagymamája. Nagyon családcentrikus, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy jelenleg egyik gyermekénél él és a szomszédai is szintén a gyermekei. Pénzügyi területen dolgozott nyugdíjazásáig. Szeret főzni a mai napig, tésztát gyúrni, piacra járni. Életvidám és arra a kérdésünkre, mi a hosszú, szép életéveinek titka azt válaszolta, hogy „Mindig legyen célja az embernek”.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában