labdafogót telepítenek

2021.05.09. 10:01

Újra lesz kerítése a Fényes udvari pályának

A messzire repült labdák és az eltalált autók miatt az ottani test­edzés sok bosszúságot is okozott.

Többnyire mások zavarása nélkül labdáznak a pályán (képünkön), olykor azonban kipattanhat a játék a szomszédos területre | Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Van-e lehetőség, terv visszaépíteni a Fényes udvari kiserdőnél lévő sportpálya kerítését? – érdeklődött szerkesztőségünktől egy olvasónk. Szerinte ugyanis a mostani, kerítés nélküli helyzetben sokszor kell messzire rohangálni a pályán túlra repült labdák után, mivel azokat nem állítja meg semmi. Panaszosunk jelezte továbbá: a kerítés hiánya problémát okoz amiatt is, hogy a játékszer nekirepülhet azoknak az autóknak, amik a parkolónak kinevezett, szomszédos pályán állnak, s így a labdázók konfliktusba kerülhetnek az autóikat féltő kocsitulajdonosokkal.

Többnyire mások zavarása nélkül labdáznak a pályán (képünkön), olykor azonban kipattanhat a játék a szomszédos területre | Fotó: Molnár Péter

Megrendelték a hálót

Levélírónk fenti észrevételeit és kérdéseit a Napló továbbította a debreceni polgármesteri hivatalnak, amely a válaszában rámutatott: a lakossági jelzések alapján Nagy Sándor önkormányzati képviselő jelezte az önkormányzat felé, hogy a lakók részéről felvetődött az igény speciális labdafogó eszközt elhelyezni a sportpálya köré. Ennek megfelelően az önkormányzat intézkedett, és megrendelte a labdafogó hálórendszert. Megtudtuk azt is, hogy a szerződés aláírását és a terület átadását követően 30 nap áll a vállalkozó rendelkezésére a kivitelezéshez.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában