Botforgató sikerek

2021.05.25. 09:30

Online táncversenyen remekelt a nyíracsádi mazsorett

Az egész család a monitor előtt izgult, Szemán Bettina pedig dobogóra táncolta magát.

Fotó: Kedves Zilahi Enikő

Még tartott a vírusjárvány miatti zárlat, amikor Szemán Bettina – aki Nyíracsádon kezdte a táncot, jelenleg pedig a vámospércsi Balance Tánciskola tagja – több online táncversenyen is sikeresen szerepelt. Betti egészen kicsi kora óta forgatja a mazsorettbotot, rendszeres és sikeres versenyző is, ezért nem csoda, hogy már nagyon hiányoztak a megmérettetések. A verseny szervezői úgy próbálták túlélni a pandémia okozta zárlatot, hogy online megmérettetéseket hirdettek, ahol úgy vehettek részt a nevezők, hogy előre rögzített, filmes formátumban küldték be a táncot. A zsűrizés folyamatát szintén online térben, „élőben” követhették nyomon a versenyzők, így azonnal megtudhatták a bírák véleményezését és a pontszámot, az eredményt is.

- Előre megadott időben kapcsolódhattunk be az online térben zajló zsűrizésbe. Hiányzott ugyan a személyes jelenlét, de így is nagyon izgalmas volt mindenkinek. Pótolta egy kicsit az egészséges versenyizgalmat. Az egész család a monitor előtt izgulta végig a folyamatot – tudtuk meg Bettitől és anyukájától, aki le nem maradt volna egyetlen alkalomról sem. Sajnos az érmeket és az okleveleket csak postai úton vehették át a díjazottak, de ez semmit nem von le a siker értékéből.

Többször csengetett a postás

Szemánéknál április, május hónapban többször is csengetett a postás. Betti első versenye április végén volt, ahol szóló és csoportos kategóriában is arany minősítést szerzett. A második versenyen második helyezést ért el, és junior kategóriában megkapta a legjobb előadásért járó különdíjat is. A hírek szerint a zárlat feloldása, a fokozatos nyitás személyes jelenlétet engedő versenyek szervezését is lehetővé teszi. Nagyon bíznak benne, hogy júniusban már élőben is részt vehetnek a Nyíradonyban megrendezendő soron következő versenyen. Betti felkészítő tanára Rácz Renáta Tünde volt.

Kedves Zilahi Enikő

Borítókép: Szemán Betti nagyon büszke az elért sikerekre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában