ne megszokásból vezessenek!

2021.05.05. 16:22

Forgalomkorlátozások lesznek a hétvégén Debrecen egyes részein

A Bem tér-Nyíl utca és Nyíl-Hadházi utca csomópontok átépítésének előkészítése során a Hadházi út és a Simonyi út kereszteződésben az ivóvízvezeték-kiváltási munkák következő szakasza valósul meg.

A debreceni Nyíl utca és Hadházi út csomópontja 2020.12.04-én. 20201204 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló

Fotó: Napló-archív

Az említett építési szakasz kivitelezési munkálatai 2021. május 8-án – szombaton – 7 órától 2021. május 10-én – hétfőn – 7 óráig tartanak.

Az ivóvízvezeték-rekonstrukció kivitelezése a Hadházi út és a Simonyi út kereszteződésében a jobbra kanyarodó sáv és az önálló egyenesen haladó sáv (a Füredi út irányába) burkolatának igénybe vételével történik – olvasható a Debreceni Városháza közleményében.

Az érintett forgalmi sávokat lezárja a kivitelező, ezért egy sáv biztosítja a Nyíl utca irányából érkező forgalom kiszolgálását.

A jelzőlámpák a kivitelezés alatt üzemelnek, azonban amennyiben szükséges, rendőri forgalomirányítás lesz a csomópontban.

Kérik az erre közlekedőket, hogy ne megszokásból, hanem az építés alatti ideiglenes forgalmi rend figyelembe vételével, a kihelyezett jelzéseknek megfelelően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában