közös programok

2021.05.13. 22:47

Elkezdődött a Közösségek Hete Hajdúsámsonban is

Az új fellépőruha bemutatásától a családi vetélkedőig sok program várja a sámsoniakat.

Fotó: Dandé Melinda

Elindult a Közösségek Hete kulturális programsorozat Hajdúsámsonban is május 10-én. Az esemény mottója országosan: Egy hét, amely rólunk, a településeinkről, értékeinkről szól!

– A Közösségek Hetében indultak újra csoportjaink. Az Öltögetők Klubja Újrakezdés öltögetve címszóval, a Muskátli Népdalkör pedig a Csoóri Programban elkészült új fellépő ruhájuk fotózásával tértek vissza – mesélte Tarné Hajdú Judit kulturális igazgató.

A Petőfi Sándor Városi Könyvtár Művelődési Ház és Kiállítóhely szervezésében ötletesebbnél ötletesebb programokat szerveztek a hétre, többek között Értékmentés kalákában címmel a helyi Budaházy sírkert takarítása, helytörténeti séta, zárásként pedig az Értékek nyomában – családi vetélkedőre fog sor kerülni. – Előzetesen már meghirdettük a vetélkedőt, amelynek célja, hogy a családok megadott szempontok szerint gyalogosan vagy két keréken felfedezzék a település értékeit. Azt, hogy valóban ott voltak, azt szelfivel kell igazolniuk – mondta mosolyogva az igazgató.

A művelődési intézmény egyik tagja túravezető füzetet is készített a családi megmérettetésre, amelynek leadása feltétele az eredményes teljesítésnek.

Dandé Melinda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában